UITBREIDING VAN ONS TEAM VOOR INVESTEERDERS

UITBREIDING VAN ONS TEAM VOOR INVESTEERDERS

Het verheugt ons te kunnen mededelen dat ons salesteam recentelijk enkele nieuwe leden heeft verwelkomd.

Naast producenten die vlot de weg vinden naar ons bedrijf, is het ook belangrijk om de verdere groei aan investeerderszijde mogelijk te maken. Daarbij vinden we het altijd belangrijk om een langetermijnrelatie uit te bouwen. Om die reden was het essentieel om ons team uit te breiden: van harte welkom Manu, Neil en Yonas!

Manu Ruts staat bekend als een goedlachse optimist met een grote passie voor muziek. Manu gaat elke uitdaging met volle overtuiging aan, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Manu heeft ruime  ervaring in (print)media, vastgoed, consulting en sales. 

Neil Lommers is een sportieve dertiger uit Antwerpen. Hij is een fervente reiziger die de beste restaurants als zijn broekzak kent. Met zijn achtergrond in accountmanagement en consultancy zal Neil, samen met zijn nieuwe collega Manu, het aanspreekpunt zijn voor onze investeerders in de provincie Antwerpen.

Yonas Deweerdt besloot na zestien jaar een carri√®reswitch te maken en opnieuw te gaan studeren, meer bepaald rechten. Na enkele jaren ervaring als financieel consultant bij een gerenommeerd bedrijf, versterkt Yonas nu ons team in de provincie Vlaams-Brabant.