Op de set van Onder Vuur 2

Op de set van Onder Vuur 2

“De succesvolle fictiereeks Onder Vuur van Geronimo krijgt een tweede seizoen”, dat nieuws werd bekendgemaakt in maart 2022. De opnames gingen dus al enige tijd geleden van start. 

Flanders Tax Shelter vindt betrokkenheid zeer belangrijk. Wij houden onze investeerders steeds op de hoogte van de productie(s) waarin ze geïnvesteerd hebben. Daarbovenop bieden we onze investeerders – daar waar mogelijk – graag een unieke blik achter de schermen aan. Hoe gaat een opname precies in zijn werk? Wat komt daar allemaal bij kijken? Wie is nu écht en wie is de acteur? Het waren allemaal vragen die enkele investeerders zich stelden. 

We gingen op 29 juni samen met de investeerders een kijkje nemen in Oostende, de thuisbasis van het brandweerkorps uit “Onder Vuur”. Met de nodige uitleg van het productiehuis werden onze investeerders persoonlijk begeleid op de set. Ze konden meegenieten van enkele vuurtaferelen en natuurlijk ook een glimp opvangen van enkele Bekende Vlamingen. Wederom een succesvolle voormiddag met tevreden investeerders! 

Bekijk nu het volledige eerste seizoen op VRT NU via deze link

Houd onze kanalen goed in de gaten en blijf op de hoogte van onze selectie aan producties en de premièredata.