‘Onder vuur’ wereldwijd verkocht aan Netflix.

‘Onder vuur’ wereldwijd verkocht aan Netflix.

Na het grote succes van het eerste seizoen van de Vlaamse fictiereeks ‘Onder vuur’ kon een tweede seizoen uiteraard niet uitblijven. Vorige maand waren we nog te gast op de set van ‘Onder vuur’. Samen met enkele investeerders mochten we proeven van het reilen en zeilen van een draaidag.

Deze maand bracht het productiehuis Geronimo groot nieuws naar buiten: ‘Onder vuur’ is wereldwijd verkocht aan Netflix!

De succesvolle Eén-serie zal vanaf 24 augustus wereldwijd te zien zijn onder de titel ‘Under Fire’. Het is duidelijk dat Vlaamse fictie steeds beter scoort op internationaal niveau.

Het tweede seizoen zal dit najaar te zien zijn op Eén en VRT NU, en staat opnieuw bol van vuur en spanning. Louis Talpe, Lien De Graeve, Sam Louwyck, Alessia Sartor, Aimé Claeys, Dirk Van Dijck, Ann Tuts en Wouter Bruneel krijgen in het korps versterking van Jennifer Heylen, Guga Baúl en Gust Mestdach. Daarnaast zijn ook Lynn Van Royen, Ilse De Koe, Sebastiaan Dewaele en Joke Devynck (weer) te zien in dit nieuwe seizoen.

‘Onder vuur’ wordt gemaakt door productiehuis Geronimo voor Eén, in coproductie met Fobic Films en met de steun van AXA, Stad Oostende en haar film office, de Tax Shelter-maatregel van de Federale Overheid via Flanders Tax Shelter en met de medewerking van Hulpverleningszone 1 West-Vlaanderen.