Het najaar van Flanders Tax Shelter

Het najaar van Flanders Tax Shelter

Vorige week kwamen de Vlaamse zenders met hun najaarsprogrammatie naar buiten. We mogen weer heel wat leuke en interessante programma's verwachten. 

Ook Flanders Tax Shelter heeft een aandeel in deze najaarsprogrammatie.

Zo mag je dit najaar Billie vs Benjamin verwachten bij VTM. Billie en Benjamin lijken een match made in heaven. Tot een banale discussie de linkse 'trut’ in Billie en de rechtse 'lul’ in Benjamin naar boven haalt. De liefde tussen hen is groot, maar hun tegenstellingen dreigen al snel nog groter te worden. De comedy-dramareeks van Shelter scheerde hoge toppen op Streamz en werd verkozen tot beste serie op het International TV Series Festival in Berlijn. Bekijk alvast de eerste beelden via deze link.  

Ook bij VRT mag je later dit jaar programma's - met dank aan tax shelter - verwachten . Zo kan je binnenkort genieten van het tweede seizoen van Onder Vuur. De dood van hun geliefde brandweervriend Vincent heeft voor een gat gezorgd dat niet opgevuld geraakt. Niet enkel figuurlijk, maar ook letterlijk, want Post Oosteroever kampt met onderbemanning. Door de opeenstapeling van incidenten dreigt de hechte ploeg uit elkaar te vallen en zet zo het voortbestaan van de kazerne op het spel. Onder de toenemende druk van de nieuwe zonecommandant wordt de vete met het rivaliserende Post Centraal op de spits gedreven en is er geen ruimte meer voor fouten. Bekijk nu het eerste seizoen op Netflix via deze link

Daarnaast zal je Philippe Gilbert kunnen volgen gedurende de laatste vijf seizoenen van zijn carrière in de nieuwe documentaire, Classique Gilbert. Na een profcarrière van maar liefst negentien jaar zal hij in oktober 2022 zijn fiets definitief aan de haak hangen. Gilbert wordt gezien als een van de beste klassieke renners van de laatste twee decennia. Hij wil in de nadagen van zijn al rijk gevulde carrière nog Milaan-San Remo en Parijs-Roubaix winnen. Classique Gilbert volgt de belangrijkste koersen die hij nog rijdt, blikt terug op de grote overwinningen die hij al boekte voordien, en werpt een unieke blik op het privéleven van Gilbert en zijn familie. Later dit najaar te zien op Eén en via VRT MAX.

Kan je niet wachten tot later dit jaar? Volgende producties, gemaakt met dank aan de tax shelter-steunmaatregel en Flanders Tax Shelter, zijn nog steeds beschikbaar op de verschillende Vlaamse streamingplatformen.