Het Flanders Tax Shelter-team breidt uit

Het Flanders Tax Shelter-team breidt uit

De bestuurders van Flanders Tax Shelter delen graag mee dat er sinds kort twee nieuwe gezichten in het Flanders Tax Shelter-team begonnen zijn. Daarnaast zijn ook twee sterkhouders een andere uitdaging aangegaan binnen het bedrijf. Pieter en Tom hebben het volste vertrouwen in het team dat ze hebben samengesteld en zijn klaar om een nieuw hoofdstuk te beginnen met Flanders Tax Shelter.

We verwelkomen sinds enkele weken Jolien Verhiest. Zij is gestart als accountmanager en zal verschillende klanten voor haar rekening nemen. Ze heeft een achtergrond in accountancy & fiscaliteit en is dus de geschikte persoon om onze klanten te begeleiden en het geven van tax shelter-advies op maat.

Naast Jolien heten we ook Olja Rudic van harte welkom. Olja versterkt vanaf mei ons team als Legal Advisor. Zij zal zorgen voor de nodige juridische begeleiding van Flanders Tax Shelter. Met haar achtergrond als fiscaal advocate en gespecialiseerd in tax shelter is ze dé geschikte persoon op dé geschikte plaats. Olja zal samen met Timothy en Gudrun, die allebei al enkele jaren vaste waarden zijn bij Flanders Tax Shelter, de leidinggevende functies opnemen en de verschillende werknemers aansturen waar nodig.

Timothy Verellen is sinds april aan de slag als Chief Commercial Officer. Hij coördineert alle topics die te maken hebben met marketing, sales en communicatie. Daarnaast is Gudrun Steenkiste doorgegroeid naar Head of Productions. Zij is vanaf nu het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met producties en content.  

We zijn trots op het feit dat we ons team mogen blijven uitbreiden. We wensen hun alvast heel veel succes in hun nieuwe functies.

Heb je een vraag voor iemand uit ons team? Je kan ons altijd contacteren via deze link