Hamsters, de allereerste geanimeerde Streamz Original

Hamsters, de allereerste geanimeerde Streamz Original

Op 2 november bracht Streamz met trots zijn allereerste geanimeerde Streamz Original: 'Hamsters'. Deze 2D-animatiereeks is gecreëerd door niemand minder dan de getalenteerde cartoonist Laura Janssens, beter bekend als Niet Nu Laura. In de hoofdrollen van deze reeks bevinden zich de karaktervolle personages Philippe (Yemi Oduwale) en Giovanni (Rik Verheye). Samen nemen ze ons mee in hun kijk op de wereld vanuit hun kooitje.

'Hamsters' vertelt het vermakelijke verhaal van het onwaarschijnlijke duo Philippe en Giovanni. Giovanni is de moderne, altijd online hamster, die nooit een trend mist. Aan de andere kant heb je Philippe, die het liefst de avonden op de bank voor de tv doorbrengt met een handvol snacks. Ondanks hun uiteenlopende levensstijlen delen ze liefde, vreugde en, uiteraard, talloze zakken chips.

De reeks onderscheidt zich door zijn spitse en actuele dialogen, meesterlijk gebracht door niemand minder dan Rik Verheye, bekend van 'Nonkels' en 'Callboys', en Yemi Oduwale, die eerder schitterde in 'Dertigers' en 'Thuis'. Naast deze twee getalenteerde hoofdrolspelers kunnen we in 'Hamsters' genieten van een indrukwekkende cast van bekende stemmen, waaronder de komische Xander De Rycke, operazangeres Astrid Stockman, de getalenteerde Clara Cleymans ('Mijn Slechtste Beste Vriendin', 'De Ridder'), Jelle De Beule ('Nonkels', 'Liedestips aan Mezelf'), Junes Lazaar ('Rebel', 'Grond'), en stripauteur en stemacteur Peter Van Gucht.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=zFp9b-MPgwY