De rollen zijn verdeeld

De rollen zijn verdeeld

Deep Bridge komt dit najaar met een nieuwe musical en tovert verschillende zalen in Vlaanderen om tot een échte chocoladefabriek. Nordin De Moor kruipt in de rol van de iconische Willy Wonka, dat was al enige tijd bekend.

Het productiehuis kondigde enkele weken geleden aan dat er nog meer talenten te zien zullen zijn in de Vlaamse versie van de Broadway- en West End-musical ‘Charlie And The Chocolate Factory’. De unieke castvoorstelling vond plaats op een meer dan toepasselijke locatie, The Chocolate Line van Dominique Persoone. Hij opende als gastheer persoonlijk de deuren van zijn eigen chocoladefabriek in het Paleis op de Meir.

Regisseur Standy Crets stelde zijn “heerlijke cast” voor en toverde daarbij drie verrassende namen uit zijn hoed: zo mag klassiek pianiste en sopraan Astrid Stockman zich opmaken voor haar debuut in de hoofdcast van een musical. Astrid zal de hoge noten pakken als Mrs. Teavee, mama van Mike Teavee, gespeeld door Vincent Van Gorp. Nog een onverwachte musicaldebutant is Yemi Oduwale uit ‘Dertigers’, mag zich uitleven als de hebberige Mr. Beauregarde. Yemi krijgt als musicaldochter Sali Haidara uit de populaire Ketnet-serie ‘#LikeMe’, die gestalte zal geven aan Violet Beauregarde. Ondanks dat ze musical studeerde aan de Fontys Hogeschool in Tilburg, is het voor Sali ook de eerste rol in een hoofdcast van een professionele musicalproductie.

Ook voor Koen Van Impe en Hans Peter zijn belangrijke rollen weggelegd. Daarnaast zien we ook nog Ann De Winne (Grandma Josephine), Liv Van Aelst (Grandma Georgina + alternate Mrs. Teavee), Steve De Schepper (Grandpa George), Isabelle Heremans (Mrs. Green), Laura Seys (Mrs. Bucket), Maja Van Honsté (Cherry), Steven Colombeen (Jerry), Marisa Van der Meer (Mrs. Gloop), Lloyd Russel (Augustus Gloop) en Nori De Winter (Veruca Salt).

‘Charlie and The Chocolate Factory’ speelt vanaf 8 december 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets & info: www.deepbridge.be