2 prijzen in 1 weekend voor Roomies

2 prijzen in 1 weekend voor Roomies

Wat een onvergetelijk weekend voor de televisiemakers Kato De Boeck (28) en Flo Van Deuren (28). Ze sleepten niet enkel de juryprijs van de allereerste Kastaars! in de wacht, maar mochten ook de Ensor Belofte van het Jaar in ontvangst nemen.
Gefeliciteerd!

De Kastaars! is het nieuwe initiatief van VRTDPG MediaPlay Media en Streamz om de populairste televisie- en radiogezichten en -programma's in de schijnwerpers te zetten. De twee televisiemakers en partners-in-crime waren niet op de hoogte dat ze kans maakten op de juryprijs van de Kastaars!. De genomineerden werden, noch bekendgemaakt, noch op de hoogte gebracht, met een maximaal verassingseffect tot gevolg.

De VRT-reeks, Roomies, is een humoristische fictiereeks van het productiehuis, De Wereldvrede, over twee lesbische vriendinnen Bibi en Ama die in het reine proberen te komen met zichzelf, hun familie en elkaar. Bekijk het volledige seizoen op VRT MAX via deze link en geniet mee van de hype!

Het gala van de Ensors gaat door op zaterdag 4 februari. Ook daar is Roomies nog in de running voor enkele prijzen, samen met andere Flanders Tax Shelter-producties.

Ontdek hier welke prijzen Roomies nog in de wacht kan slepen en welke andere producties genomineerd zijn.