Terug naar overzicht
Robin Hood & Ik

Robin Hood & Ik

Met ‘Sneeuwwitje’ hebben we de toon gezet voor een vernieuwende aanpak van onze sprookjesmusicals. Vanaf oktober 2021 kunnen jullie naar een volledige nieuwe versie van ‘Robin Hood’ gaan kijken.

Robin Hood (Aaron De Veene), de grote held die steelt van de rijken en geeft aan de armen kennen we.  We hebben de films gezien, de boeken gelezen. We kennen Lady Marian (Lynn Van den Broeck), Broeder Tuck (Sander Gillis) en Koning Leeuwenhart. Maar wie is die ‘ik’ van de titel?  Wie mag er naast onze grote held op de affiche staan?

‘Ik’ is Jessy, de andere heldin van dit verhaal,  die per ongeluk via het boek in Robins avonturen belandt  én een zeer grote rol zal spelen in de afloop ervan. Jessy strijdt met Robin en zijn mannen tegen de superslechteriken Jan Zonder Land (Laurenz Hoorelbeke) en de Sherriffin van Nottingham (Jasmine Jaspers).

Actie, romantiek en veel humor voor iedereen die van theater houdt. ‘Robin Hood & Ik’ zijn twee fantastische verhalen die één worden.  Boeken kunnen je leven veranderen, maar jij kan ook de afloop van een boek bepalen.