Terug naar overzicht
De Lijst van Han Solo

De Lijst van Han Solo

De eerste verkiezingsconference van België, een comedy line-up met gender-, kleur- en leeftijddiversiteit maar bovenal diversiteit qua opvattingen en humor! In juni 2024 zullen de Europese, federale en regionale teerlingen teruggeworpen worden in de Wetstraat. Een legislatuur lang hebben onze politiekers de kans gehad om zich te bewijzen. Namen ze maatschappelijk relevante beslissingen of was er eerder sprake van ordinaire navelstaarderij? En wat met hun beloftes uit de vorige kiescampagnes? Tijd voor een scherpe en komische evaluatie door een lijst van straffe comedians, met elk hun eigen kijk en invalshoek op de huidige politiek.

De lijst is een avondvullende comedy line-up over politiek en biedt een divers pallet aan met Serine Ayari, Han solo, Jo Verhenne, Erhan Demirci, Zoe Bizoe & Raf Coppens. Zoals echte beginnende politici hebben ze een idealistische kijk op wat er zich afspeelt rondom hen … of toch niet? Zes getalenteerde comedians brengen een avond vol lachen, satire en politieke humor. De voorstelling heeft als doel om het publiek op een luchtige en vermakelijke manier te betrekken bij het thema van verkiezingen.

De interactie met het publiek speelt een belangrijke rol in de voorstelling. De comedians betrekken de toeschouwers bij verschillende spelletjes, improvisaties en grappige discussies over politieke onderwerpen. Hierdoor ontstaat er een levendige en dynamische sfeer in de zaal, waarbij het publiek actief deelneem aan de humoristische reflectie op verkiezingen. Het doel is om mensen op een positieve en toegankelijke manier te laten nadenken over politieke processen en de invloed ervan op ons dagelijks leven.