Terug naar overzicht
De Mugge van Brugge – Ejjet Gezien?

De Mugge van Brugge – Ejjet Gezien?

Kevin Rombaux, beter gekend als ‘De Mugge van Brugge’, is één van de weinige jongere artiesten die steevast in het Brugs optreedt en hulde brengt aan de oudere generatie Brugse komische talenten van weleer. Met het wegvallen van de nationale specialist van de eindejaarsconference, Geert Hoste, ontstond een leegte die PodiumProducties graag wilde invullen. Het is een eerste stap in een langer verhaal waaruit een nieuwe traditie moet ontstaan. Bedoeling is om deze jaarlijkse productie “Dé Brugse eindejaarsconference” te laten vervellen in een West-Vlaamse eindejaarsconference rond typisch West-Vlaamse thema’s.

In deze eerste conference “Ejjet Gezien?” neemt Kevin typische Brugse zaken op de korrel, waarvan de thematiek zodanig is gekozen dat ook de niet-Bruggelingen meestal weten waarover het gaat. Zo duikt het stadiondossier van Club en Cercle Brugge al maanden op in de nationale media, een onderwerp waar Kevin zich kostelijk mee zal amuseren en naar alle verwachting zijn publiek ook.

Kevin Rombaux startte zijn carrière al in 2006, hij werd ontdekt toen hij deelnam aan de eerste door comedyshows.be georganiseerde workshopreeks, onder leiding van Han Solo. Hij werd al gevolgd door Iedereen Beroemd en ook Telefacts schonk al aandacht aan ‘De Mugge’.